Badkamer Renovatie

BADKAMER RENOVATIE

Een badkamer renoveren dat doet u niet elke dag, zoveel keuzes maken, waar moet u allemaal aan denken? Wilt u een bad én douche, waar hebben ze de tegels die ik mooi vind, en wie kan ik inschakelen om de badkamerrenovatie tot een goed einde te brengen. En als vermits onze badkamers 20 jaar moeten meegaan…. Kunt u er beter iets leuks van maken.

Wij zijn niet toevallig Creating Bathrooms, onze adviseurs hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van badkamers voor echte mensen, met hun gebruiken en hun eigenheid. Een badkamer ‘’ontwerpen’’ is niet hetzelfde als samen wat sanitair uitkiezen op een standaard plan.

We love creating bathrooms – we are creating bathrooms!

In onze nieuwe toonzaal op de A12 in Reet (Rumst) maakt u kennis met verschillende stijlen en materialen, met onze maatwerk oplossingen en de nieuwe trends op de tegelmarkt.  Als je dan zin hebt gekregen in een Creating Bathrooms badkamer plannen wij graag een afspraak met u in:

Tijdens dit oriëntatie gesprek van ongeveer 1,5 uur polsen we verder naar uw wensen van en stijl en ook uw budget van de badkamer renovatie.  Om je oude badkamer om te toveren tot eentje waarop uw vrienden jaloers zijn moet u rekenen dat dit kan vanaf 20 000 euro (10 000 euro aan sanitair en 10 000 euro voor de renovatie werken).

Als jullie wensen gekend zijn gaan we voor jullie aan de slag: naast de gedetailleerde offerte werken we jullie badkamer volledig uit in 3D waarvan we fotorealistische beelden maken waardoor jullie echt in uw nieuwe badkamer waant.

Na de bestelling krijgt u alle maattekeningen, 3D’s en technische tekeningen van het gekozen sanitair via een online dashboard; uw badkamer renovatie krijgt dus een mini website waarop uzelf en de aannemer, loodgieter, tegelzetter..  alle info kunnen terugvinden voor een perfecte montage van uw  badkamer.

De aannemer kan door ons worden voorgesteld maar u kan ook met een door u gekozen aannemer werken.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.
+32(0)3 304 7233 | info@creatingbathrooms.be