Badkamers

Badkamer Marmerlook

Eén van de laatste badkamer trends zijn de zogeheten Marmerlook badkamers. In een marmerlook badkamer wordt veel gebruik gemaakt van marmerlook tegels of echt marmer. Daarnaast is het bij ons ook nog mogelijk een wastafel op maat volledig in echt marmer te leveren of een maatwerk wastafel van marmer look tegels.

Donkere Badkamer met natuurlijke materialen

Een badkamer met donker Belgisch hardstenen tegels, natuurstenen decor strips en massief eiken meubelen en betoncire op de wanden onderstreept een luxe donkere natuurlijke badkamer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van deze donkere natuurlijke badkamers.

Industriële Badkamer

Een combinatie van Ceppo di Gres tegels, industriële douchedeur in mat zwart en al het kraanwerk in mat zwart maakt dit al snel tot een Industriële badkamer look. Bezoek onze showroom voor inspiratie van een Industriele Badkamer en laat u adviseren.

Organic Badkamer

Een badkamer met natuurlijke materialen geeft uw nieuwe badkamer een organische uitstraling. Wij kunnen dit met gemak realiseren door gebruik te maken van massief eiken badmeubelen, eiken planken en waskommen van natuursteen. De keramische tegels zijn nagenoeg een kopie van echte natuurstenen.

Luxe Badkamer

Bij een Luxe badkamer ontbreekt het nergens aan zaken voor een complete badkamer om jezelf eens goed te verwennen. Zo is een whirlpool een vast onderdeel van een luxe badkamer. Inmiddels ontbreekt het ook nimmer aan een Sunshower in een luxe badkamer.

Badkamer ontwerp creating bathrooms

Design Badkamer

Retro Badkamer

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.
+32(0)3 304 7233 | info@creatingbathrooms.be