Badkamers

Badkamer Marmerlook

Eén van de laatste badkamer trends zijn de zogeheten Marmerlook badkamers. In een marmerlook badkamer wordt veel gebruik gemaakt van marmerlook tegels of echt marmer. Daarnaast is het bij ons ook nog mogelijk een wastafel op maat volledig in echt marmer te leveren of een maatwerk wastafel van marmer look tegels.

Donkere Badkamer met natuurlijke materialen

Een badkamer met donker natuursteen dewelke een reliëf heeft die door middel van een mal is gemaakt. Hierdoor lijkt de tegel erg op zijn natuurlijke variant, weliswaar zonder de nadelen van poreusheid (Te bezichtigen in onze toonzaal te Rumst). Afgewerkt met massief eiken meubelen en Solid surface wastafel voor een luxueuze uitstraling.

Japans geïnspireerde Badkamer

Een out of the box idee. Klant met kleinere badkamer wou toch zijn bad niet opgeven ondanks de dunnere ruimte. Door middel van een rond korian bad hebben we deze kunnen behouden en kan men alsnog makkelijk doorlopen naar de douche in de “wet zone”.  Bezoek onze showroom voor nog meer inspiratie en laat u adviseren.

Organic Badkamer

Een badkamer met natuurlijke materialen geeft uw nieuwe badkamer een organische uitstraling. Wij kunnen dit met gemak realiseren door gebruik te maken van massief eiken badmeubelen, eiken planken en waskommen van natuursteen. De keramische tegels zijn nagenoeg een kopie van echte natuurstenen.

Luxe Badkamer

Bij een Luxe badkamer ontbreekt het nergens aan zaken voor een complete badkamer om jezelf eens goed te verwennen. Zo is een whirlpool een vast onderdeel van een luxe badkamer. Inmiddels ontbreekt het ook nimmer aan een Sunshower in een luxe badkamer.

Design TOILETKAMER

Retro Badkamer

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.
+32(0)3 304 7233 | info@creatingbathrooms.be