Luxe Badkamer

luxe-badkamer-creating-bathrooms-rumst

LUXE BADKAMR

Om uw nieuwe badkamer te upgraden naar een luxe badkamer kunt u ervoor kiezen een aantal luxe onderdelen toe te voegen aan uw nieuwe badkamer zoals een whirlpool, sunshower, sauna, wellness douche, stoomcabine etc.

sunshower deluxe

SUNSHOWER INFRAROOD

Iedereen kent het heerlijke gevoel van een dagje zon. Het ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Dat komt doordat zonlicht ons lichaam op twee manieren voedt en verzorgt. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke aanmaak van vitamine D, wat voor iedereen onmisbaar is. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met Sunshower het hele jaar door je vitamine D niveau peil op niveau kunt houden. Tegelijkertijd geeft het je energie, krijg je een stralende huidskleur en voel je jezelf beter. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.

Sunshower combineert de kracht van zonlicht in een unieke en bijzondere beleving onder de douche, waarbij je de kracht van zonlicht optimaal ervaart. Elke dag opnieuw.

whirlpool-luxe-badkamer

WHIRLPOOL

Creëer uw eigen wellness in uw nieuwe luxe badkamer met een whirlpoolbad, ook wel bubbelbad genoemd. Hierin komt u volledig tot rust en geniet u van een heerlijke water- of luchtmassage. Bij Creating Bathrooms slaagt u maximaal voor een whirlpoolbad.

luxe-badkamer-creating-bathrooms-rumst

WELLNESS BADKAMR

Creëer uw eigen wellness ruimte thuis in uw eigen luxe badkamer. Een luxe spa of een infrarood sauna of kies voor een stoomcabine voor een geweldige wellness ervaring. Bezoek onze luxe badkamer toonzaal in Rumst aan de A12 en laat u adviseren en inspireren.

regendouche-luxe-badkamer

REGENDOUCHE MET WATERVAL

Het toppunt van luxe is een grote regendouche met nog extra functies zoals een waterval of bewegende waterstralen. Wij zijn exclusief dealer van SB Rubinetterie welke een compleet assortiment regendouches heeft met diverse extra functies. Dit maakt uw luxe badkamer compleet.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.
+32(0)3 304 7233 | info@creatingbathrooms.be