Tegels

Ensuite badkamer tegel ceppo di gres

Eén van de laatste trends in de badkamer zijn zeer realistische kopieën van de echte natuurstenen. Zo is bijvoorbeeld een keramische tegel welke een echte kopie is van Ceppo di Grès natuursteen.   Deze kan je ontdekken in onze badkamer opstelling nr 9.  Met de slabs van 100x250cm groot werden de muren bekleed maar hieruit is ook de wastafel vervaardigd!

Travertin Keramische tegel

Een travertin keramische tegel kunnen wij in een zeer realistische kopie van het echte travertin leveren. Uiteraard ook in grote slabs waardoor zelfs een maximale grootte van 150x300cm mogelijk is. Hiermee kan de badkamer haast naadloos getegeld worden. Naast deze lichte teint hebben we ook een zeer mooie donkere variant.

Natuursteen look keramische tegel

Groot formaat tegels geven uw nieuwe badkamer een extra grote impressie. Bovendien zorgen groot formaat keramische tegels voor minder voegen waardoor uw badkamer makkelijker te onderhouden is. De groot formaat tegels kunnen in een natuursteen-look print geleverd worden.

Grijze marmerlook tegel slabs

Grote tegel slabs (120x280cm) zijn er inmiddels ook in verschillende marmeren prints welke een kopie zijn van de echte marmeren platen.

Betonlook tegels 120x120cm

Een betonlook tegel is inmiddels niet meer weg te denken, echter een betonlook tegel van 120x120cm zorgt voor rust en extra grootte in een badkamer. Een grote keramische tegel geeft u wel de looks en het gemak in onderhoud te opzichte van een echte betonnen vloer.

Metallook tegels in hongaarse punt

Een keramische tegel in metaal-look is op zich al prachtig, maar nu kunnen wij dit ook in een hongaarse punt leveren als decoratie of voor vloermontage.

Bookmatch marmerlook tegel big slabs 160x320cm

Een zogeheten ‘Bookmatch’ zorgt ervoor dat de tegels perfect gespiegeld geplaatst kunnen worden. Inmiddels kunnen wij dit in keramische platen van maximaal 160x320cm leveren.

Retro tegels met glas-look

Een retro tegel van glas-look geeft uw nieuwe badkamer direct een Retro look.

PLAN NU DIRECT EEN AFSPRAAK
Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.
+32(0)3 304 7233 | info@creatingbathrooms.be